Evenimentul Zilei > Sport > Cosmin Olăroiu tentat să antreneze în Japonia. Ce oferte mai are antrenorul român
Cosmin Olăroiu tentat să antreneze în Japonia. Ce oferte mai are antrenorul român

Cosmin Olăroiu tentat să antreneze în Japonia. Ce oferte mai are antrenorul român

Cosmin Olăroiu este tentat să meargă și să antreneze în Japonia după ce s-a despărțit de gruparea pe care a pregătit-o până de curând, Jiangsu FC.

Cosmin Olăroiu tentat să antreneze în Japonia.

Antrenorul Cosmin Olăroiu are mai multe opțiuni după ce și-a încheiat socotelile cu Jiangsu FC. Antrenorul român ar putea reveni să pregătească o altă echipă din China, dar are și varianta să fie antrenor în Japonia.

Cosmin Olăroiu ar fi tentat de revenirea în China. El a primit o ofertă de la Shanghai SIPG, care ar intenționa să-i ofere o înțelegere de 8,5 milioane de euro.

Mai mult, potrivit Pro Sport, Cosmin Olăroiu ar fi fost ofertat și de Al Hilal, care s-a despărțit de Răzvan Lucescu. Se pare, însă, că suma oferită de campioana din Saudi League, ca salariu, nu a fost agreată de Olăroiu.

În prezent, Cosmin Olăroiu se află în Dubai, într-o vacanță de relaxare, alături de fiul său, Ionuț Luțu și de Patrick Borcea, conform sursei citate mai sus. Nu este exclus nici ca antrenorul român să poarte o nouă discuție cu arabii de la Al Hilal.

Astfel, o posibilă înțelegere pentru preluarea echipei nu poate fi exclusă. Rămâne de văzut dacă se va întâmplat ceva în această direcție, având în vedere că favoritul șeicilor este Jorge Sampaoli.

Presa din China, dezvăluie că nici Olăroiu nu este prea încântat de oferta celor de la Al Hilal. Din acest motiv, el ar putea ajunge să pregătească o echipă tocmai în Japonia. Pentru aceasta Olăroiu ar soliicta un contract de peste 7 milioane de eur.

Cosmin Olăroiu tentat să antreneze în Japonia

Reputatul technician român nu a vrut să dezvăluie detaliile ofertelor pe care le-a primit și nici de unde au venit. El a făcut o scurtă declarație, după despărțirea de la Jiangsu FC, mulțumindu-le jucătorior și suporterilor.

„Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători de care sunt foarte ataşat. Noi, staff-ul, nu am vrut să se ajungă la această despărţire de Jiangsu Suning. Cred că meritam mai mult respect pentru contribuţia pe care am avut-o la realizarea acestor performanţe cu echipa”, a spus Cosmin Olăroiu după despărțirea de Jiangsu FC.

Ulterior, el a precizat că se odihnește, iar după vacanță va analiza ofertele pe care le-a primit.

„După ce mi-am încheiat contractul cu Jiangsu acum mă odihnesc. Am câteva oferte, dar nu mă grăbesc să aleg una”, a mai spus Cosmin Olăroiu.