Evenimentul Zilei > Sport > Antrenorul Cosmin Olăroiu s-a supărat pe chinezi. Demisia plutește în aer, românul e foc și pară
Antrenorul Cosmin Olăroiu s-a supărat pe chinezi. Demisia plutește în aer, românul e foc și pară

Antrenorul Cosmin Olăroiu s-a supărat pe chinezi. Demisia plutește în aer, românul e foc și pară

Antrenorul Cosmin Olăroiu nu acceptă diminuarea salariului și ar vrea să-și rezilieze contractul cu formația Jiangsu Suning.

Antrenorul Cosmin Olăroiu are o relație foarte proastă cu oficialii clubului chinez Jiangsu Suning. Chiar dacă a devenit campion național, românul este foarte aproape să-și rezilieze contractul a cărui valabilitate va expira în 2021. „Oli” este nemulțumit pentru că i s-a propus diminuarea salariului de 7 milioane de dolari pe care îl încasează anual.

Antrenorul Cosmin Olăroiu nu vrea să accepte diminuarea salariului

Este a doua mare problemă, după ce tehnicianul s-a supărat pentru că a cerut investiții în transferuri, dar patronul s-a făcut că nu aude. „Ne-am confruntat cu probleme în faţa adversarelor. Dar ne-am confruntat şi cu probleme din interiorul clubului nostru. Iar acest lucru m-a dezamăgit puţin după finală, deşi am câştigat”, a spus Olăroiu.

„Va fi începutul a ceva măreț”

„Vreau să câştig şi voi merge mereu acolo unde există dorinţă de victorie, la cluburi care au această dorinţă. De obicei, când nu văd acest lucru, nu îmi place să mai rămân. Până acum nu am discutat cu nimeni de la club, dar vom vedea în zilele următoare ce vom face pentru sezonul viitor şi voi decide după aceea”, a mai afirmat tehnicianul.

„Jiangsu Suning a câștigat campionatul, a scris o pagină de poveste în istoria clubului. Peste ani ne vom aminti cu plăcere despre această mare performanță. Acest trofeu nu va fi însă finalul unui ciclu, din contră. Va fi începutul a ceva măreț.

De acum înainte trebuie să ne luptăm an de an pentru titlu, să tindem și spre alte trofee. Vom investi și mai mult în dezvoltarea fotbalului din China, vom încerca să atragem și mai mulți tineri către acest sport”, a spus și Zhang Jindong, patronul echipei.

„Din cauza pandemiei n-am putut să-mi aduc familia aici, în China. Am stat singur un an, a fost complicat”, povestea Olăroiu pentru gsp, despre viața în timpul pandemiei.