Evenimentul Zilei > Sport > Cosmin Contra nu și-a revenit după șocul cu Norvegia. Dezvăluiri din cadrul FRF: „Trebuie să se întărească!”
Cosmin Contra nu și-a revenit după șocul cu Norvegia. Dezvăluiri din cadrul FRF: „Trebuie să se întărească!”

Cosmin Contra nu și-a revenit după șocul cu Norvegia. Dezvăluiri din cadrul FRF: „Trebuie să se întărească!”

Cosmin Contra încă mai are coșmaruri după semieșecul cu Norvegia, din preliminariile pentru EURO 2020. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF este cel care a făcut dezvăluirea.

Mihai Stoichiță a povestit că „Guriță” nu trece prin cea mai bună perioadă în urma rezultatului cu nordicii și a criticilor care au venit după meci. Așadar, mobilizarea „tricolorilor” pentru partidele cu Suedia și Spania va reprezenta o adevărată provocare pentru Contra.

„Nu are cum să nu fie afectat. Contra este afectat în continuare. Problema este că în momentul în care se va reîntâlni cu jucătorii, va trebui să se elibereze de această stare emoțională negativă pe care a avut-o în ultima perioadă. Va trebui să-i stimuleze și să facă o repriză cum a fost a doua cu Norvegia”, a dezvăluit Stoichiță în fața jurnaliștilor, potrivit Telekom Sport.

„Cosmin Contra trebuie să se întărească psihic”

Oficialul FRF a subliniat faptul că selecționerul României trebuie să-și revină cât mai rapid.

„E băiat tânăr, e rezistent, ține la tăvăleală, nu e cazul să fie stresat psihic așa de mult de fel și fel de comentarii. E un băiat priceput, un antrenor bun, trebuie să se întărească și psihic acum, să scape de starea aia de supărare”, a completat Stoichiță pentru sursa citată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.