Evenimentul Zilei > Social > COȘMAR pentru VEDETA de la ANTENA 1. Își putea pierde PICIORUL: „6 grame…INJECTABIL în VENĂ”
COȘMAR pentru VEDETA de la ANTENA 1. Își putea pierde PICIORUL: „6 grame…INJECTABIL în VENĂ”

COȘMAR pentru VEDETA de la ANTENA 1. Își putea pierde PICIORUL: „6 grame…INJECTABIL în VENĂ”

Coșmar pentru o vedetă de la Antena 1. Fotbalistul Daniel Chiriță, participant la emisiunea Ultimul Trib, a trecut prin momente cumplite.

Daniel Chiriță, 44 de ani, fost fotbalist la Petrolul și Rapid, a avut mari probleme de sănătate după ce a participat la show-ul Ultimul Trib, de pe Antena 1.

După perioada petrecută în Madagascar, Daniel Chiriță a făcut o infecție gravă, din cauza unei zgârieturi, și s-a temut că piciorul îi poate fi amputat.

Libertatea dezvăluie azi că Daniel Chiriță a avut mult de îndurat la revenirea în țară. "A contactat o infecție gravă la piciorul drept. Din cauza condițiilor de acolo, probabil că a avut imunitatea slăbită. A trecut pe sub un gard, legat de mâini, și a căpătat o zgârietură care s-a infectat.

Azi s-a infectat, a doua zi, eliminat fiind din concurs, a ajuns acasă. Cum a ajuns, a intrat pe tratament cu antibiotice pe o perioadă de 10 zile. A făcut 6 grame de antibiotic injectabil în venă, zi de zi. Per total, a cheltuit în jur de 4.000 de euro din propriul buzunar! A trăit clipe de teroare, a intrat în panică! I-a fost frică să nu se ajungă la amputarea membrului", au spus apropiații lui Chiriță.