Din 2009 până în 2013 Dezideriu Todoriu a abuzat de nepoata sa. Copila avea 9 ani când a început totul. ”În perioada 2009-2013, cât a locuit în casa familiei sale din Darova, bărbatul, în mod repetat, o ademenea noaptea pe minora F.A.E. să vină în patul lui. Cu această ocazie acesta o săruta peste tot corpul, punând-o să-l mângâie pe organele genitale după care se masturba în faţa copilei”, arată procurorii lugojeni, care abia anul acesta l-au anchetat pe individ și, zilele trecute, l-au trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.

În 2013, arată procuroii, mama a suspectat ceva între fiica ei de 13 ani și unchiul acesteia, așa că a dus fata la un control ginecologic la IML. Constatând că e virgină, a lăsat lucrurile așa cum erau, și i-a cerut fratelui ei să părăsească casa. Abia anul acesta, în iarnă, femeia a aflat ce I se întâmpla noaptea fiicei ei, și a depus reclamație la poliție.

Dezideriu Todori a fost trimis în judecată, prin rechizitoriu întocmit de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj.