Evenimentul Zilei > Actualitate > Cornel Ilie, de la Vunk: „Mă ambiţionez să trăiesc bine numai din muzică”
Cornel Ilie, de la Vunk: „Mă ambiţionez să trăiesc bine numai din muzică”

Cornel Ilie, de la Vunk: „Mă ambiţionez să trăiesc bine numai din muzică”

Solistul formaţiei Vunk susţine că nu îşi doreşte să câştige bani din altă parte în afară de muzică. Nu vrea să se angajeze şi nici să pornească propria afacere, scrie "Libertatea".

Cornel Ilie spună că trăieşte foarte bine din muzică pentru că slujba lui îi oferă un program flexibil. "Cunosc multe cazuri în care oamenii ar da orice să aibă libertatea de a avea un program flexibil. Sunt conștient, și de aceea încerc să îl mențin cât mai mult așa, să nu fiu nevoit să mă angajez vreodată", a spus el într-un interviu pentru "VIP". În plus, el consideră că este pe drumul cel bun în acest moment şi nu are nevoie de o afacere proprie pentru a se întreţine.
Tot solistul cunoscutei formaţii a vorbit despre statutul de vedetă spunând că vrea să îşi "mențină naturalețea și simplitatea". Nu vrea să îşi acorde prea multă importanţă pentru că a făcut asta în trecut şi a căzut. "Noi nu facem muzică pentru a apărea la televizor", a concluzionat cântăreţul cu privire la mediatizare şi la compromisurile pe care refuză să le facă atunci când vine vorba de apariţiile în prim-plan. 
Sursa: Libertatea