Evenimentul Zilei > Actualitate > Copii dispăruţi la Iaşi. Părinţii sunt disperaţi. Poliţiştii cer ajutor cetăţenilor
Copii dispăruţi la Iaşi. Părinţii sunt disperaţi. Poliţiştii cer ajutor cetăţenilor

Copii dispăruţi la Iaşi. Părinţii sunt disperaţi. Poliţiştii cer ajutor cetăţenilor

Parinţii a doi copii din Iaşi au dat disperaţi telefon la 112 pentru a cere ajutor autorităţilor, deoarece, încă nu au ajuns acasă deşi de la şcoală au precat în jurul orei 13:oo.

Cei doi copii, un băiat și o fată, ambii de 12 ani, au plecat, luni, de la un liceu din Iași în jurul orei 13.00. Văzând că nu ajung acasă, părinții lor au sunat, la ora 18.00, la 112.

„La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, Coman Sofia Maria, de 12 de ani, din comuna Tomești a plecat de la o școala din municipiul Iași, însoțită de un coleg și nu au ajuns la domicilii”, se arată în anunțul IPJ Iași.

Fata are 1,65 metri înălțime, 65 de kilograme, păr șaten și ochi căprui. Când a plecat de acasă, purta o bluză neagră cu mânecă lungă, geacă neagră de piele, trening bleumarin, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare alb cu verde.

Băiatul are tot 12 ani, 1,55 metri înălțime, are ochi căprui și păr șaten, scurt, și era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare gri, pantaloni de trening negri, era încălțat cu pantofi sport negri și avea un ghiozdan verde gri.

Cei doi sunt colegi la un liceu din Iași. Persoanele care au informații care pot ajuta la găsirea copiilor sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție, potrivit digi24.ro