Miercuri, în tramvaiul 32, un controlor a agresat o tânără și i-a amenințat pe ceilalți călători. Tânăra a început să îl filmeze, fapt care l-a deranjat peste măsură pe controlor. 

Tânăra de 20 de ani a povestit că respectivul controlor s-a urcat în tramvai doi colegi şi s-a aşezat pe scaun.

Unii călători i-au reproşat controlorului că nu cedează locul altor persoane, iar acesta a început să-i amenințe, informează WOWbiz.

În momentul în care tânăra a scos telefonul să îl filmeze, bărbatul a lovit-o cu piciorul. 

„Dacă-mi dau vesta jos, nu mai țin cont că sunt controlor și vă bat pe toţi. Mie nu-mi pasă de locul ăsta de muncă.”, ar fi spus controlorul.

„Am făcut o poză pentru a pune pe grupul cartierului din care suntem, acolo postăm chestii care ne deranjează de obicei. Altă controloare a spus că mă dă în judecată pentru că am făcut poza. Le-am spus că nu este normal ca în timpul serviciului, doi controlori să ocupe locurile din tramvai, în condiţiile în care ceilalţi plătesc pentru transport.

Lumea a început să fie deranjată de atitudinea lor pentru că nu se ridicau. În filmare l-am prins doar pe unul dintre ei, în dreapta lui mai era un controlor pe scaun şi o controloare în picioare.”, conform relatărilor tinerei.

Tânăra de 20 de ani a mers la Poliție pentru a-l reclama pe agresor, însă aceștia au direcționat-o către Societatea de Transport București (STB). 

„Ca să dureze mai puţin, acolo vom depune plângerea.”, a completat tânăra.

 

 

Te-ar putea interesa și: