Evenimentul Zilei > Actualitate > Abuzurile controlorilor nu se opresc! Tânără, bătută în văzut lumii
Abuzurile controlorilor nu se opresc! Tânără, bătută în văzut lumii

Abuzurile controlorilor nu se opresc! Tânără, bătută în văzut lumii

Miercuri dimineață, un controlor a bătut o tânără și i-a amenințat pe ceilalți călători care l-au apostrofat. Acesta le-a spus călătorilor că nu îl interesează de serviciul pe care îl are și că va sări să îi bată pe toți dacă nu se vor opri cu criticile.

Miercuri, în tramvaiul 32, un controlor a agresat o tânără și i-a amenințat pe ceilalți călători. Tânăra a început să îl filmeze, fapt care l-a deranjat peste măsură pe controlor. 

Tânăra de 20 de ani a povestit că respectivul controlor s-a urcat în tramvai doi colegi şi s-a aşezat pe scaun.

Unii călători i-au reproşat controlorului că nu cedează locul altor persoane, iar acesta a început să-i amenințe, informează WOWbiz.

În momentul în care tânăra a scos telefonul să îl filmeze, bărbatul a lovit-o cu piciorul. 

„Dacă-mi dau vesta jos, nu mai țin cont că sunt controlor și vă bat pe toţi. Mie nu-mi pasă de locul ăsta de muncă.”, ar fi spus controlorul.

„Am făcut o poză pentru a pune pe grupul cartierului din care suntem, acolo postăm chestii care ne deranjează de obicei. Altă controloare a spus că mă dă în judecată pentru că am făcut poza. Le-am spus că nu este normal ca în timpul serviciului, doi controlori să ocupe locurile din tramvai, în condiţiile în care ceilalţi plătesc pentru transport.

Lumea a început să fie deranjată de atitudinea lor pentru că nu se ridicau. În filmare l-am prins doar pe unul dintre ei, în dreapta lui mai era un controlor pe scaun şi o controloare în picioare.”, conform relatărilor tinerei.

Tânăra de 20 de ani a mers la Poliție pentru a-l reclama pe agresor, însă aceștia au direcționat-o către Societatea de Transport București (STB). 

„Ca să dureze mai puţin, acolo vom depune plângerea.”, a completat tânăra.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: