Evenimentul Zilei > Politica > Control al inspectorilor de la Autoritatea Electorală Permanentă la sediul central al PSD din Kiseleff. Există suspiciuni cu privire la subvențiile de la Bugetul de stat
Control al inspectorilor de la Autoritatea Electorală Permanentă la sediul central al PSD din Kiseleff. Există suspiciuni  cu privire la subvențiile de la Bugetul de stat

Control al inspectorilor de la Autoritatea Electorală Permanentă la sediul central al PSD din Kiseleff. Există suspiciuni cu privire la subvențiile de la Bugetul de stat

Surse politice susțin că la sediul central al PSD din Bulevardul Kiseleff Nr.10 au descins inspectorii AEP pentru un control privind felul în care au fost cheltuiți banii primiți subvenții de la Bugetul de stat.

Totul după ce presa centrală a relatat că sume importante de bani din subvenția privenită de la Bugetul de stat prin AEP ar fi fost cheltuită în interesul personal al trezorierului PSD, deputatul Mircea Drăghici, cel care acum este în cărți pentru preluarea Ministerului Transporturilor.

Mircea Drăghici, trezorierul PSD, ar fi folosit împreună cu familia sa trei limuzine cumpărate din subvenţia de la stat pentru PSD. În plus, televiziunea din Piteşti condusă de soţia lui Drăghici ar fi primit de la PSD contracte de publicitate în valoare de 1,8 milioane de lei.

Potrivit unei anchete jurnalistice realizată de Newsweek România, PSD a primit într-o perioadă de cinci luni suma de 380.000 de euro, bani care provin din subvenția de la stat şi au fost virați în contul unei persoane fizice. Suma reprezintă echivalentul a 20 de luni de chirie plătită pentru o vilă din Pipera.

Adică 19.000 de euro pe lună pentru un imobil a cărui închiriere costă de șase, șapte ori mai puțin pe piața imobiliară. Conform mai multor surse, în respectiva vilă de pe bulevardul Iancu Nicolae ar locui chiar trezorierul PSD, Mircea Drăghici, artizanul acestei afaceri incredibile.