Războiul declarațiilor între foștii colegi de la Steaua și din „Generația de Aur”, Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu, s-a aprins în ultimele zile. Evoluțiile veteranului Culio, modeste în opinia lui Dumitrescu, l-au făcut pe „Bursuc” să-i dea un răspuns tăios fostului atacant.

Jocul mijlocașului argentinian nu l-a convins pe analistul Digi Sport, care a comentat ironic: „Mai făceți-i contract acolo, la CFR, vreo 4-5 ani!”.

Dan Petrescu: „Hai să vedem cine mă judecă pe mine!”

Răspunsul lui Petrescu nu a întârziat să apară, care și-a apărat jucătorul și l-a atacat dur pe Dumitrescu: „Nu accept ca la unii jucători să se vorbească urât. Să îi mai dați contract cu Culio 5 ani. Culio e cel mai bun jucător din istoria lui CFR. Nu ar trebui să vorbească nimeni rău despre el. A făcut un meci mare și e un jucător care nu aș vrea să îmbătrânească.

Tot timpul sunt pus în balanță dacă sunt bun sau nu. Hai să vedem cine mă judecă pe mine! Nu au fost și ei antrenori și nu prea au făcut nimic? Și acum mă judecă pe mine, care m-am săturat de câte trofee am câștigat și câți bani am făcut ca antrenor”, a declarat Petrescu.

Ilie Dumitrescu: „Mi-a stricat seara, îți dai seama?!”

Ultima replică pe acest subiect îi aparține lui Ilie Dumitrescu. Fostul vârf i-a răspuns tehnicianului campioanei în mod ironic.

„Mi-a stricat seara, îți dai seama?! Pe mine mă amuză copios declarațiile astea. Eu merg pe aceeași idee pe care am spus-o. Să îi mai dea un an lui Culio, cel mai bun jucător din istorie.

Când eu eram antrenor la AEK Atena, el era la Sportul și eu semnam cu Atena. Eu am fost la PAOK, nu știu unde era el atunci.

Faptul că nu am continuat, e altă problemă. Am ales să fac jobul ăsta. Eu nu dețin adevărul absolut, dar este o părere. Eu sunt imparțial. Ce să fac? Să mă dau bine pe lângă Dan Petrescu?”, a replicat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.