Consilierul prezidențial Cristian Diaconescu: USL nu se va rupe. Inclusiv BARONII PSD îl vor susține pe Antonescu

Consilierul prezidențial Cristian Diaconescu: USL nu se va rupe. Inclusiv BARONII PSD îl vor susține pe Antonescu

În ciuda faptului că PSD și PNL au început să se certe din a doua zi a noului an, consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a declarat la Realitatea TV că în opinia sa USL nu se va rupe.

"Ce contează? Ziua alegerilor. În ziua alegerilor ai nevoie de resursă. Vor fi împreună şi la prezidenţiale, cu chiu cu vai, cu ură, cu ce vreţi dumneavoastră, dar vor fi absolut împreună, nicio grijă”, a declarat Diaconescu conform pesurse.ro. Consilierul prezidențial, fost, până în 2010 membru PSD, a precizat că inclusiv baronii PSD îl vor susţine pe Crin Antonescu la prezidenţiale."Orice candidat din afară rupe USL-ul. Oricine altcineva confuzionează structurile. Acum s-a creat o anumită inerţie, dacă aduci rapid o altă variantă îţi creezi probleme în interesul sistemului”, a explicat el. Între PSD și PNL schimburile de replici au început încă din data de 2 ianuarie. Lideri ai celor două partide au vorbit despre ruperea Uniunii sau despre necesitatea revalidării candidaturii lui Crin Antonescu drept prezidențiabil al alianței guvernamentale. CITIȚI ȘI:

  • Pesediștii și liberalii ȘI-AU SĂRIT LA BEREGATĂ din a doua zi a anului. Se cere CONGRES EXTRAORDINAR pentru revalidarea candidaturii lui Antonescu
  • Radu Popa, consilierul lui Ponta: Un Congres al USL ar fi "o recunoaştere publică a lipsei reciproce de încredere"