Evenimentul Zilei > Social > Confruntare între polițiști și traficanții de droguri. S-au tras focuri de armă în Jilava!
Confruntare între polițiști și traficanții de droguri. S-au tras focuri de armă în Jilava!

Confruntare între polițiști și traficanții de droguri. S-au tras focuri de armă în Jilava!

Polițiștii au fost nevoiți să recurgă la armele din dotare ca să prindă o grupare specializată în traficul de droguri.

S-a întâmplat la Jilava, lângă București, în noaptea de marți spre miercuri, informează Pro Tv. Un flagrant pus la cale de agenții antidrog nu s-a încheiat așa cum plănuiau oamenii legii, care s-au văzut obligați să tragă focuri de armă pentru a-i opri pe traficanți.

Unul dintre cei „dealeri” a fost rănit de un glonț tras de polițiști, iar în învălmășeala creată și două mașini au fost avariate. Toate persoanele implicate în flagrant au fost în final ridicate de polițiști și duse la audieri, acolo unde și-au petrecut întreaga noapte, dând explicații pentru cele întâmplate.

Flagrantul pus la cale de ofițerii antidrog prevedea ca agenții îmbrăcați în civil să cumpere droguri de la traficanții vizați în dosar. Nu se știe cum, dar suspecții și-au dat seama că nu au de-a face cu niște clienți obișnuiți și au încercat să fugă. În goană, au izbit o mașină parcată, iar polițiștii au tras asupra lor mai multe focuri de armă pentru a-i opri.

Au tras într-un civil?!

Din cele relatate de martori, reiese însă că polițiștii au tras asupra unei persoane care nu avea nicio legătură cu traficanții. Astfel, martorii susțin că bărbatul care a demarat în trombă cu mașina a căzut la mijloc în toată povestea asta, fiind confundat de agenții antidrog! „Aici era un băiat cu o mașină care s-a speriat când a văzut că s-au scos pistoale și au început să tragă. A fugit și a lovit mașina când a dat cu spatele, iar după, polițiștii au tras spre el ca să-l oprească”, a povestit un martor.