Evenimentul Zilei > Social > CONFLICTE între protestari și jandarmi în fața Parlamentului! Peste 100 de persoane scandează împotriva adoptării legilor justiției.
CONFLICTE între protestari și jandarmi în fața Parlamentului! Peste 100 de persoane scandează împotriva adoptării legilor justiției.

CONFLICTE între protestari și jandarmi în fața Parlamentului! Peste 100 de persoane scandează împotriva adoptării legilor justiției.

Un grup de 100 de protestatari au scandat, miercuri seară, în fața Palatului parlamentului, împotriva modificării legilor justiției.

Oamenii, înarmați cu fluiere și pancarte au strigat ”Justiţie, nu corupţie”, ”Hoţii”, ”Noapte hoţi, ziua mafioţi”, ”Go, go, go/ Dragnea la bulău”, ”PSD, ciuma roşie”.

O serie de conflicte au izbucnit între protestatari și forțele de ordine, după ce câteva persoane au încercat să forțeze cordonul de jandarmi și să blocheze circulația, iar un protestar a fost luat pe sus de jandarmi

”Am urmărit dezbaterea timp de două ore şi jumătate, timp în care am fiert în ultimul hal (…) Îi felicit pe cei de la USR pentru modul în care s-au comportat. Cred că cei care se cred mai presus decât legea şi acuză fondarea unui stat paralel nu înţeleg prea bine ce este statul de drept. După cum am învăţat eu, în statul de drept nimeni nu este mai presus de justiţie”, a spus o tânără venită la protest, potrivit Mediafax.ro.

”PSD încearcă să-şi scape liderii modificând legile care ne afectează pe toţi. Pentru ca domnul Dragnea să nu facă puşcărie, aruncăm la gunoi progresele pe care România le-a făcut cu greu în această tranziţie (…) Este clar că, aşa cum au făcut în anii 90, PSD încearcă să modifice legea pentru binele lor personal, iar asta este revoltător”, a spus un alt protestar.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.