Evenimentul Zilei > Monden > Conflict mocnit între doi maeștri ai preparatelor la emisiunea „Chefi la cuțite”!
Conflict mocnit între doi maeștri ai preparatelor la emisiunea „Chefi la cuțite”!

Conflict mocnit între doi maeștri ai preparatelor la emisiunea „Chefi la cuțite”!

Chef Cătălin Scărlătescu a primit amuleta pentru rețeta de paste pregătită, însă totul s-a lăsat cu peripeții.

Replici acide in ediția din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de marți seară, intre cei trei bucătari , ei optând să prepare rețete delicioase de paste pentru o nouă amuletă. Liniștea din bucătărie a dispărut atunci când au apărut acuzații la adresa lui Cătălin Scărlătescu, din partea lui chef Sorin Bontea. 

„Pastele nu sunt greu de făcut. Depinde ce vrei să faci. Eu o să fac fettucini sau tagliatelle cu sos de foie gras, trufe, porcini, coniac și parmezan. O nebunie”, a afirmat Sorin Bontea,. El a fost foarte fericit de alegerea făcuta.

Duel verbal între Cătălin Scărlătescu și Bontea

Chef Cătălin Scărlătescu a ales să pregătească tortelloni cu ciuperci, trufe, foie gras și usturoi. Alegerea acestuia i-a adus critici din partea lui Sorin Bontea, chiar în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”.

„S-a luat după mine, bineînțeles. Face și el cu foie gras, face și el cu trufe. Nu e prima rețetă pe care mi-o fură. Mereu face așa”, a dezvăluit Sorin Bontea.

Și fiindcă vor să impresioneze cu farfuriile pregătite, cei trei s-au apucat să facă pastele manual. Chef Florin Dumitrescu a optat să prepare fagottini umplute cu sos carbonara.

Cine a câștigat amuleta 14

Rețetele alese au arătat și mirosit savuros. Sorin Bontea a pregătit tagliatelle cu sos de foie gras, trufe, porcini, coniac și parmezan, iar Cătălin Scărlătescu a ales o rețetă de tortelloni cu ciuperci, trufe, foie gras și usturoi. Florin Dumitrescu a gătit fagottini umplute cu sos carbonara.

Cel mai așteptat moment al serii

A venit și cel mai așteptat și tensionat moment din această ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” . Celebrul sommelier Diana Pavelescu a avut o misiune foarte grea când a trebuit să decidă cui îi dă amuleta 14. De data aceasta, amuleta 14 a fost câștigată de Cătălin Scărlătescu, pentru rețeta sa de tortelloni cu foie gras și trufe! ”pottrivit a1.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.