Evenimentul Zilei > Justitie > Confesiune explozivă! Cutremur uriaș în Justiție. Au apărut mesajele lui Kovesi
Confesiune explozivă! Cutremur uriaș în Justiție. Au apărut mesajele lui Kovesi

Confesiune explozivă! Cutremur uriaș în Justiție. Au apărut mesajele lui Kovesi

Jurnalista Sorina Matei relatează, într-o postare pe pagina ei personală, cum funcționa „propaganda” care era la comanda fostului procuror șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

Sorina Matei afirmă că un mesaj care i-ar fi fost trimis de fosta șefa a DNA, a ajuns peste câteva ore să fie postat de unul din susținătorul acesteia, care și l-a asumat.

„Ştiţi cum au făcut ăştia azi de s-au făcut de rahatul suprem? Cum a făcut într-o zi madam Kovesi cu mine. Io nu mai vorbeam cu ea de ceva timp, să fi fost vreo juma’ de an aşa. Şi într-o zi, dormeam. Când mă trezesc, un mesaj nenicu’ de la madam Kovesi. Ţîn minte că era ceva destul de lung, un comentariu cu de toate, cu politic, cu multe. Nu mai ştiu ce o isteriza exact la acea vreme. Io trezită din somn am crezut că nu văd bine. Zic, ce-o fi apucat-o de dimineaţă pe cucoană de mi-a trimis mie mesaj că io nu mai vorbesc cu ea, asta e dusă. Că mesajul era dat aşa la primele ore ale dimineţii. Las mesajul, mă spăl pe dinţi, îmi fac cafeaua. Mai citesc odată mesajul. În gândul meu, femeia e clar pă. N-avea legătură cu nimic. Era un comentariu aşa general de ce-o freca pe ea la ora aia. Zic, sigur nu a vrut să mi-l dea mie. Dar cui o fi vrut să-l dea? Mă rog, las baltă mesajul, nu-i răspund, nu fac nimic.

Şi după vreo jumătate de oră aşa, deschid laptopul frăţioare. Întru pe facebook, şi zbang îmi apare propagandă, postau în draci. Mai stau ceva, şi biiing- apare mesajul cucoanei postat de prostul ei că şi cum ar fi un comentariu al lui, adică asumat de el. Zic, băi, nu e adevărat! Iau telefonul. Verific. Mai citesc odată rahatul. Era acelaşi mesaj, aceleaşi cuvinte, tot tot tot. Ce credeţi că făcuse cucoană? Încurcase destinatarul nene. Prostul ei începea cu “S”, prenumele meu începe cu S. Probabil aşa mă avea în telefon. Şi în creierii dimineţii, cu spumele pe ea, nu s-a mai uitat cui dă mesajul. Şi a aterizat la mine. Apoi nu l-a mai şters, probabil nu ştia cum să şteargă. Şi apoi i l-a dat prostului care l-a luat copy paște de la ea şi l-a postat că și cum ar fi fost al lui pe facebook. Superb sau ce? #ProştiiLuiKoveşi”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: