Mihaiela Geanina, fata lui Nelu Geneş nu a fost găsită nici acum. Tatăl fetei spune că nu a avut niciun sprijin din partea autorităţilor române.

„Oare nu a fost prea bine înțeleasă fata aceea de 15 ani? Toate detaliile pe care le-a dat.. E posibil să dai telefon la 112 din curtea unui criminal și poliția să fie la poartă și să nu vadă că a dat foc la haine. Cât de dobitoci să ne creadă. Toate televiziunile din România nu dau altceva decât cazul acestor fete. Sunt alături de familiile îndurerate.

Nu aș vrea să vorbesc prea mult despre fiica mea pentru că deja sunt răscolit. Mi-a stricat durerea 20 de ani de zile. Geanina a dispărut în 1999. Dragi români, credeți că eu mi-am răpit copilul? Nu eu, ci procurorii, judecătorii, polițiștii, care sunt mână în mână cu traficanții de carne vie”, a spus Nelu Geneş

„Am primit un telefon pe fix. Era o voce de fată, a spus „sunt bine, sunt în Italia, lucrez ca menajeră. Îmi aduc aminte tot ce am discutat atunci. Nu mi s-a părut nicio secundă că a fost fiica mea. Nu era fiica mea la telefon”, işi aduce aminte cu lacrimi în ochi, tatăl Mihaielei.

Un apel asemănător l-a primit și familia Alexandrei Mâceșanu, chiar în timp ce avea loc crima, în care i se spunea „alo, bună seara, sunt ginerele. Stați liniștiți că fata dumneavoastră e bine, plecăm în Belgia”.

De asemenea, familia Luizei Mihaela Melencu, a treia fată dispărută din Caracal, a primit un apel asemănător, potrivit antena3.ro