Programul educational Ajungem MARI sarbatoreste 4 ani de voluntariat cu muzica live, jocuri si dulciuri din copilarie. Vor canta Basska, Bujor Stoicovici & FeLA si alti invitati surpriza.

Adultii si copiii sunt invitati sa sustina educatia, sa se joace, sa asculte muzica si sa afle mai multe despre voluntariat.  Evenimentul “Playground for Education 4” marcheaza 4 ani de educatie prin joc si metode interactive pentru copiii din centre de plasament.

Vor canta Basska, Bujor Stoicovici & FeLA cu invitatii Cristi Crețu și Ciprian Moisescu.si alti invitati surpriza, iar participantii se pot juca “TOMAPAN”, “Elasticul”, “Baba Oarba”, “1,2,3, la perete stai!” sau alte jocuri din copilarie.

Pentru copii si adulti vor fi si ateliere creative, si nu lipseste traditionalul concurs de recitat poezie cu baloane cu heliu. Participantii pot gusta la eveniment dulciuri din copilarie, cornulete, orez cu lapte, gris cu lapte si alte surprize delicioase.

La eveniment cei interesati de voluntariat pentru copiii din centre de plasament pot afla mai multe detalii chiar de la voluntari. In cei 4 ani de la infiintare, in programul Ajungem MARI s-au implicat 5200 de voluntari in sprijinul a 2000 de copiii din centrele din Bucuresti si 24 de judete.

Voluntarii ii ajuta pe copii sa invete cu drag si sa prinda incredere in ei prin centre sedinte interactive de pregatire scolara, le dezvolta abilitatile prin ateliere creative si ii ajuta sa descopere lumea prin iesiri la muzee, teatru sau in parc, prin excursii si vizite in diverse locuri de munca. Inscrierea ca voluntar se poate face online pe site-ul www.ajungemmari.ro.

Evenimentul va avea loc vineri, pe 8 iunie, de la ora 19:00 la Clubul Taranului, pe strada Monetariei nr. 3, zona Piata Victoriei, in curtea Muzeului Taranului Roman. Fondurile colectate vor fi folosite pentru iesiri educative si excursii pentru copii. Donatia sugerata pentru participare este de 20 de lei. Detalii despre eveniment – https://www.facebook.com/events/224949041613457/.

_____________________

 

Programul educational Ajungem MARI – Asociatia Lindenfeld

Asociatia Lindenfeld este o organizatie non-guvernamentala ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societatii.

Principalul program este Ajungem MARI, ce sustine educatia copiilor si tinerilor din centre de plasament si medii defavorizate. Programul isi propune sa le dea copiilor incredere in ei si sa le formeze abilitati pentru a deveni adulti responsabili si independenti. Sunt sustinuti 2000 de copii din Bucuresti si 24 de judete cu implicarea a peste 1300 de voluntari prin sedinte saptamanale de pregatire scolara, ateliere creative, iesiri, excursii, vizite de orientare profesionala, tabere, cursuri vocationale, cursuri de educatie financiara. Detalii pe www.ajungemmari.ro.

Persoana de contact:

Iarina Taban

Director & fondator Ajungem Mari

0753 19 22 63

[email protected]

www.ajungemmari.ro

https://www.facebook.com/ajungemmari