Evenimentul Zilei > International > Comuniştii nu mai vor la televizor
Comuniştii nu mai vor la televizor

Comuniştii nu mai vor la televizor

Partidul de guvernamânt al Republicii Moldova, Partidul Comuniştilor (PCRM), a decis să îşi suspende participarea la dezbaterile electorale televizate organizate înaintea alegerilor din 5 aprilie, pe care le-a calificat drept "gâlcevi reciproce în emisie televizată", transmite BASA-press, citată de Medifax.

PCRM a apreciat drept imposibile discuţiile "pe marginea unor chestiuni principiale cu oponenţii săi politici, ale căror liste sunt îmbulzite de cetăţeni din ţări străine, împestriţate de autorităţi criminale şi de persoane aflate în căutate internaţională".

Partidul Comuniştilor a precizat că refuză să participe la dezbateri cu oponenţi "pentru care Constituţia Republicii Moldova este o ficţiune" şi care abordează teme de genul "vinderii Transnistriei, lichidării neutralităţii constituţionale a Republicii Moldova sau absorbţiei ţării de către un alt stat", care nu pot reprezenta subiect de discuţie nici chiar în condiţiile campaniei electorale.

Pe de altă parte, PCRM a apreciat că poziţia sa privind toate subiectele de actualitate din domeniile social, economic şi politic este cunoscută, iar partidul îşi promovează punctele de vedere prin dialog direct cu alegătorii.

CITIŢI ŞI:
Voronin îi foloseşte pe români în campania electorală