Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > COMUNISMUL MILENIULUI III îi APĂRĂ pe BOGĂTAȘI și vrea să DISTRUGĂ NAȚIUNILE și STATELE EUEOPENE. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală
COMUNISMUL MILENIULUI III îi APĂRĂ pe BOGĂTAȘI și vrea să DISTRUGĂ NAȚIUNILE și STATELE EUEOPENE. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

COMUNISMUL MILENIULUI III îi APĂRĂ pe BOGĂTAȘI și vrea să DISTRUGĂ NAȚIUNILE și STATELE EUEOPENE. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Generațiile mai vechi, care au trăit suficient în comunism pentru a-și da seama ce se întâmplă, au sentimentul că noua ideologie care se revarsă acum prin toate canalele media, din glasul politicienilor sau de la catedrele universităților seamănă izbitor cu mult-hulitul comunism.

Și nu e deloc o percepție falsă, originea celor două doctrine este în teoria lui Marx. În Occident, doctrina oficială a fost contaminată în două moduri- prin influența directă a marxism leninismului moscovit, dar mai mult prin insidiosul marxismu cultural.

Această formă mai puțin violentă de comunism a reușit să pătrundă în toate cercurile, chiar și în cele mai conservatoare, poate și din cauză că elita globală, puterea financiară a lumii, a găsit în ea un instrument perfect pentru a-și proteja puterea. Am să explic imediat ce vreau să spun.

Marxism-leninismul sovietic considera lupta de clasă forța motrice a istoriei. Cei care munceau erau întodeauna buni, bogații erau întotdeauna răi. Marxismul cultural i-a scos pe marii bogătași ai lumii din această ecuație care îi făcea ținta supremă a tuturor nemulțumiților.

În locul lor, la stâlpul infamiei a fost pusă societatea tradițională. De la mijlocul secolului trecut, de când Școala de la Frankfurt a devenit stăpâna universităților americane, generații întregi sunt crescute în spiritul acesta. Societatea e strâmbă e conceptul fundamental. E condusă de bărbați, așadar opresivă cu femeile, e rasistă, deci nedreaptă cu minoritățile, e homofobă, așa că blamează minoritățile sexuale.

Orgia iconoclastă a noilor deținători ai adevărului absolut n-a cruțat niciuna dintre instituțiile pe baza cărora s-a construit Europa- bisericile, națiunile și tradiția. Nici nu a mai contat că încercarea de a asmuți minoritățile asupra majorității era plină de standarde duble.

Totul e văzut prin categorii ca privilegiu sau opresiune. O doamnă care câștigă zeci de mii de euro e victimă pentru că e femeie, în schimb minerul care stă jumătate din viață sub pământ e privilegiat pentru că e bărbat. Creatorul de modă gay e victima societății, deși e multimilionar, pe când vânzătorul heterosexual e un rasist și șovin, pentru că se declară împotriva educației sexuale.

Așa a reușit noua luptă împotriva opresiunii să-l transforme pe George Soros din omul de afaceri fără scrupule într-un mare filantrop. Cum a reușit îndoctrinarea prin școală și media să crească generații întregi în acest spirit și din ce cauză se revoltă acum milenialii, veți afla din materialul de mâine.

Publicat in categoriile: Invitatii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: