Paula Chirilă își punea fanii pe jar, luna trecută, glumind că este însărcinată cu iubitul ei, mai tânăr cu 16 ani. Frumoasa prezentatoare și „puiuțul” ei s-au despărțit. Mai mult, chiar, ex-ul a și înlocuit-o pe Paula cu o brunetă sexy, mult mai apropiată de vârsta lui. 

„Sunt însărcinată. Sunt puţin slăbită. Îmi doresc foarte mulţi copii. Îmi plac fetiţele, dar nu aş spune nu unui băieţel. Vreau să-i pun copilului două nume. Cred că este fetiţă”, spunea Paula Chirilă la „Star Matinal”.

Farsa nu a durat mult, iar după câteva minute vedeta a precizat că totul a fost o glumă de 1 aprilie. Din păcate, însă, la scurt timp după acest episod, Paula și Adrian, iubitul ei cu 16 ani mai tânăr, s-au separat.

Relația dintre Paula și Adrian s-a terminat înainte de Paște. Mai exact, după venirea lor de la Praga. Diferența de 16 ani și-ar fi spus, până la urmă, cuvântul. Se pare că cei doi își doreau lucruri diferite: Paula se gândea la o familie, iar Adrian nu.

Povestea Paulei cu Adrian a durat doar câteva luni. Prezentatoarea l-a cunoscut pe tânărul din Buzău prin intermediul unei prietene.

„Suntem OK. Avem ceva vreme de când suntem împreună, câteva luni, ne e bine. Călătorim, ne bucurăm unul de celălalt. Da, e mai tânăr, dar nu i-am luat buletinul la intrare. Nu are legătură, chiar asta a fost o problemă pentru mine. Sunt 16 ani diferenţă. E o diferenţă mare, dar nu se simte. El e matur şi cumpănit, aşezat. Nu vreau să-l cresc eu. Nu mai facem educaţie. Nu se simte. Eu mă simt mai micuţă pe lângă el. Îmi place chestia asta. Eu am avut un copil de crescut, o carieră care mi-a luat foarte mult din viaţă. Acum trăiesc. Mă duc în excursii, mergem oriunde”, declara, recent, Paula.

Tânărul ar avea afaceri cu mașini la mâna a doua în oraşul natal, care îi aduc bani frumoşi, iar asta se vede și după bolizii pe care Adiţă îi conduce pe străzile Buzăului şi ale Bucureştiului.

Te-ar putea interesa și: