Evenimentul ZileiActualitateCoincidenţe? Martorul cheie în procesul lui Harvey Weinstein a fost lovit de o mașină. Video

Coincidenţe? Martorul cheie în procesul lui Harvey Weinstein a fost lovit de o mașină. Video

Coincidenţe? Martorul cheie în procesul lui Harvey Weinstein a fost lovit de o mașină. Video
Dr. Barbara Ziv, psihologul criminalist care a jucat un rol cheie în condamnarea lui Harvey Weinstein, depunând mărturie ca martor la procesul său, a fost recent internat în spital după ce a fost lovit de o mașină.

Deocamdată se știu foarte puține despre starea ei de sănătate şi circumstanțele incidentului, cu excepția faptului că a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada și se află în spital cu fracturi multiple.

Ziv a depus mărturie luna trecută ca martor expert în cazul împotriva lui Weinstein, unde a făcut o analiză psihologică aprofundată a motivului pentru care victimele sale nu au raportat violurile de la început: După relațiile sexuale urmează adesea relații de prietenie sau de afaceri cu abuzatorii lor, mai ales atunci când acea persoană este extrem de puternică și de influență cum a fost Weinstein, a declarat aceasta.

Săptămâna aceasta, un juriu din New York l-a găsit pe Harvey Weinstein vinovat de viol de primul grad. El a fost inițial programat să fie trimis pe insula Rikers (Insula găzduiește principalul complex de închisori din New York. ), dar în cele din urmă a fost transferat la un spital local după ce s-a plâns de dureri în piept, notează Inside Edition.


Accesează: