Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘTIRE-BOMBĂ. „CRAIUL de Dorobanți o să devină TĂTIC. Ce nume a ales pentru copil
ȘTIRE-BOMBĂ. „CRAIUL de Dorobanți o să devină TĂTIC. Ce nume a ales pentru copil

ȘTIRE-BOMBĂ. „CRAIUL de Dorobanți o să devină TĂTIC. Ce nume a ales pentru copil

Codin Maticiuc, poreclit „Craiul de Dorobanți”, va deveni tătic. Acesta a fost filmat într-o librărie alături de cea care îi va naşte primul copil.

Având în vedere că acesta o să se confrunte cu o situație în care nu a mai fost pus, cel mai probabil Codin Maticiuc studia cărţi despre cum să te comporţi ca părinte.

Dacă ar fi să facem referire la o postare mai veche a lui Codin Maticiuc, în cazul în care copilul va fi fată se va numi Smaranda, iar dacă va fi băiat îl va chema Ion.

„Pe băiatul meu îl va chema Ion şi pe fata mea Smaranda. Ştiu ce o să zici. Nu vreau să aud. Asta va fi singura noastră ceartă. Vreau să îi creştem în România şi să îi botezăm ortodox. Nu cred că întâmplător m-a lăsat cineva pe aici”, scria Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: