Codin Maticiuc s-a căsătorit în secret cu Ana Pandeli

Codin Maticiuc s-a căsătorit în secret cu Ana Pandeli Sursa foto: facebook/Codin Maticiuc

Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu Ana Pandeli. Cuplul a renunţat la ceremonia religioasă.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au căsătorit civil și au ținut secret acest eveniment important din viața lor până acum. Actorul din Miami Bici 2 a spus că nu intenționează să facă și o cununie religioasă.

Codin Maticiuc s-a căsătorit cu Ana Pandeli după ce i-a născut doi copii

După o relație de mai mulți ani și doi copii, Codin Maticiuc și Ana Pandeli au decis să își oficializeze legătura printr-o căsătorie civilă. Ceremonia a fost discretă și secretă. Cei doi au ales să păstreze evenimentul departe de ochii curioșilor. Au implicat doar familia și prietenii apropiați.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim!”, a declarat Codin Maticiuc, în podcastul Acasă la Măruță, potrivit Spynews.

Codin Maticiuc

Sursa foto: EVZ

Familist convins

Actorul a dezvăluit că Ana l-a schimbat total și că a devenit un „familist convins”. Despre momentul căsătoriei, Codin Maticiuc a declarat că au ales să se căsătorească civil în secret. De asemenea, actorul a adăugat că, în ciuda faptului că nu dorește o nuntă la biserică, este dispus să facă acest pas dacă Ana își dorește să îmbrace rochia de mireasă.

„Era, de fapt, un căpcăun, doar că putea fi privit și din alt unghi. Ei s-au transformat într-o sigura entitate, într-un balaur cu două capete.

Mie mi se pare că frumosul eveniment este și mai special. Din punctul meu de vedere decât orice altceva. Decât ce e tradițional și tot ce ar trebui să fie. Ana. Clar. Aia e slăbiciunea lui”, declara Codin Maticiuc, la Antena Stars.

Codin Maticiuc l-a cunoscut pe fostul soț al Anei Pandeli

Maticiuc a mărturisit că a cunoscut-o pe Ana Pandeli acum 10 ani, la scurt timp după divorțul acesteia de fostul soț. Chiar dacă nu a fost o cucerire imediată, cei doi au început să se întâlnească după o perioadă de timp. Au avut ocazia să se cunoască mai bine.

„Pe Ana am cunoscut-o la o prezentare de modă a unei prietene comune. Ea era proaspăt divorțată. Nu mai știu de câți ani. Doi ani nu m-a băgat în seamă. Am reușit până la urmă să o combin. E senzațional de frumoasă, extrem de educată, foarte inteligentă. (…) Pe băiat îl cheamă Mario Dan, dar eu îi spun Dan. El se prezintă Mario. Pe tatăl lui îl cheamă Mihai Munteanu. Iar mie mi se pare că se potrivește foarte bine Dan Munteanu, fiind un nume românesc. (…)

Nu știu ce mi-a făcut ea. Vrăji?! Nu știu ce a făcut, dar existența lui Dan a contat. Eu am cunoscut un copil frumos, un copil bine-crescut. Am zis că ea știe să crească copii și vreau să fie la fel ca Dan copiii mei. Când ne-am gândit să rămânem împreună și să facem copii, eu știam ce fel de copil a crescut ea. Ştiam ce relație a avut cu fostul soț, care își vede copilul când vrea el”, a mărturisit Codin Maticiuc.