COD GALBEN. CEAȚA DENSĂ îngreunează circulația în PATRU JUDEȚE. Vizibilitate SUB 50 DE METRI. Vezi DRUMURILE AFECTATE

COD GALBEN. CEAȚA DENSĂ îngreunează circulația în PATRU JUDEȚE. Vizibilitate SUB 50 DE METRI. Vezi DRUMURILE AFECTATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia auto se desfăşoară îngreunat pe mai multe drumuri importante din ţară, din cauza ceţii dense care determină scăderea vizibilității, local sub 200 metri și izolat sub 50 metri.

Fenomenul este întâlnit în județul Vrancea, pe DN2 între Bizighești și Garoafa, în judeţul Constanța, pe DN 2A între Constanța și Hârșova, pe DN 22C între Murfatlar și Cernavodă și pe DN 39 între Constanța și Mangalia, precum și în județul Brăila, pe DN 2B între Surdila-Greci și Ianca.

Pentru județele Călărași și Ialomița, precum și pentru mai multe zone din Dobrogea există atenționări „COD GALBEN” în vigoare, de tip nowcasting, emise de Administrația Națională de Meteorologie. Polițiștii rutieri atenționează că fenomenul de ceață afectează căile rutiere din arealele respective, local sub 200 metri și izolat sub 50 metri.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere grave, Poliția Rutierără le recomandă conducătorilor auto să utilizeze luminile de ceață (evident, împreună cu cele de întâlnire) și să ruleze cu prudenţă sporită şi viteză adaptată permanent la condiţiile meteo-rutiere. COD GALBEN de ceață pentru șase județe Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceață pentru șase județe și drumurile din aceste zone. Intre orele  23:00 si 05:00 local în județele Botoșani, Iași, Vaslui, Galați, Bacău, Vrancea, inclusiv drumurile naționale și europene, se vor semnala ceață, vizibilitate redusă sub 200m, izolat sub 50 m, burniță sau chiciură. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Băsescu îi sfătuiește pe liderii USL să se împace
  • Guvernul vrea să renunţe la COTA UNICĂ pentru impozit progresiv! SPECIALIST: „Strategia USL, O MINCIUNĂ. Guvernul Ponta II a plagiat Guvernul Ponta I"
  • Baronul PSD de Prahova, Mircea Cosma, cercetat în libertate: "Am tensiunea 18 şi trebuie să mă duc înapoi la spital!"

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Studenta Aura Ion cu colegii din SPITAL. Noi fotografii EMOȚIONANTE oferite de PRIETENI | GALERIE FOTO
  • FETIȚA ucisă de un PITBULL. Fotografii impresionante cu copilul ca un înger care a fost sfâșiat
  • PERICOL MORTAL. Doi români au murit uciși de un VIRUS EXTREM de AGRESIV. Află cum te ferești!