Evenimentul Zilei > Actualitate > Clujenii se bat pe bilete la meciul Stelei
Clujenii se bat pe bilete la meciul Stelei

Clujenii se bat pe bilete la meciul Stelei

Suporterii din Cluj au luat azi cu asalt ghișeele stadionului „Doctor Constatin Rădulescu” ca să-și achiziționeze tichete la partida Steaua - ȚSKA Sofia.

Clujenii au format astăzi cozi de sute de persoane la casele de bilete ale arenei „Doctor Constantin Rădulescu” pentru a-și achiziționa bilete la partida Steaua – ȚSKA Sofia, din play-off-ul Ligii Europa. Întâlnirea este programată joi seară, de la ora 20.30, și va fi transmisă în direct de PRO TV.
Comercializarea biletelor a început la ora 10.00. Tichetele s-au dat ca pâinea caldă, până în această seară epuizându-se peste 10.000, adică mai bine de jumătate din totalul celor tipărite, deşi se va afla în fieful unei rivale din campionat, CFR, şi într-un oraş în care Dinamo are numeroşi suporteri.

Steaua a jucat în faţa unor stadioane pline şi la Constanţa, dar şi la Ploieşti, acolo unde a evoluat "acasă" în primele trei etape din Liga I.  Gigi Becali s-a lăudat azi că Steaua va reveni curând în Ghencea.
Mâine, ghișeele vor fi deschise tot între orele 10.00-17.00, iar joi biletele se vor vinde până la ora 20.30. Steaua a scos la vânzare 20.000 de bilete, dar acestea vor fi comercializate doar în Ardeal.
Gigi Becali i-a invitat pe suporterii care formau galeria echipei în Ghencea să stea în fața televizorului. Fostul oier a descoperit că suporterii din provincie încă mai gustă spectacolul grotesc oferit de el la orice partidă disputată pe diverse stadioane din țară și le pune piedici contestatarilor din București să ajungă la meciuri.
Citiți și:

  • Gigi Becali: "«Păsărica» e cel mai mare dușman pentru un fotbalist!"