Noi zvonuri despre despărțirea anului au apărut în mass media. Lidia Buble a rupt relația cu celebrul prezentator de la Antena , Răzvan Simion, dar se pare că are remușcări adânci cu privire la decizia pe care a luat-o cu puțin timp în urmă, scrie Cancan.

Foarte mulți fani ai artistei au ajuns la aceeași concluzie: „Lidia Buble suferă enorm după despărțirea de Răzvan Simion”, iar acest lucru este limpede pentru oricine îi citește comentariile de pe Instagram. De la un timp, probabil din cauza gândurilor, cântăreața s-ar părea că are probleme cu somnul, fanii remarcând imediat că aceasta a început să posteze mesaje triste în miezul nopții.

Dar acest lucru a fost oarecum de așteptat, deoarece relația celor doi se întindea pe mai bine de cinci ani, având un trecut bogat împreună.

Lidia are 26 de ani și este o cântăreață de succes din România, care prin stilul ei unic a reușit să își creeze din mulțimea de fani adunată pe parcursul anilor o a doua familie, cu care „se sfătuiește” pe rețelele de socializare.

În miez de noapte, artista a publicat pe contul ei de Instagram mai multe înregistrări cu melodiile Laurei Stoica.

Pe două dintre imagini, artista a scris următoarele mesaje: „Laura mea”, „Love u”, iar pe altele a pus emoticoane care reprezintă semnul unei rugăciunii. „Dă, Doamne, cântec!” și „Un actor grăbit” sunt două dintre hiturile cântăreței care a murit în urmă cu 14 ani într-un accident rutier teribil.

Despre piesa „Mai frumoasă” a Laurei Stoica, Lidia Buble a mărturisit: „Piesa mea preferată, vai… Asta este piesa mea de suflet, nu există piesă care să-mi placă mai mult”.

Celebra melodie a marcat mii de suflete prin versurile sale, dar Lidia a scos în evidență un pasaj trist, în care se vorbește despre trădare: „Tu mă vezi / Mai frumoasă decât știu eu / Mă faci să simt / Că sunt centrul lumii eu / Și mă alinți, mă alinți, mă alinți / Cu vorbe dulci / Inima mea nu vrea s-o minți, / Nu vrea s-o uiți”.