Evenimentul Zilei > Monden > Cleopatra Stratan, gata pentru marele pas! Dată confirmată. Tatăl ei e cel mai fericit
Cleopatra Stratan, gata pentru marele pas! Dată confirmată. Tatăl ei e cel mai fericit

Cleopatra Stratan, gata pentru marele pas! Dată confirmată. Tatăl ei e cel mai fericit

Cleopatra Stratan are planuri mari în legătură cu întemeierea unei familii cu iubitul ei Edward Sanda.

Deşi are doar 17 ani, fiica lui Pavel Stratan intenţionează să aducă pe lume un copil în 2021.

Anunţul cântăreţei vine la puţin timp după confirmarea relaţiei pe care o are cu colegul ei de scenă, Edward Sandală.

Cei doi au planuri mari şi au dezvăluit că își doresc să se mute împreună în viitorul apropiat.

Odată stabiliţi în propriul cămin, urmează următorul pas, conceperea şi aducerea pe lume a unui copil.

Artista a declarat că îşi doreşte foarte mult să aibă o fetiţă, pe care s-o îmbrace exact cum a fost şi ea în videoclipul piesei „Ghiţă”, care a făcut-o cunoscută.

Într-o transmisiunea în direct pe Instagram, Cleopatra Stratan (17 ani) și Edward Sanda (22 de ani) le-au împărtăşit fanilor mai multe detalii despre relația lor.

Cei doi sunt despărţiţi de distanţă în prezent, din cauza pandemiei de coronavirus, dar de abia aşteaptă să revadă. Doar e dragoste mare la mijloc…

„Noi comunicăm zilnic, dar abia aștept să vii”, i-a spus Cleopatra iubitului ei. „Sper să se deschidă granițele să ne putem vedea, pentru că în bratele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte”, a adăugat Edward Sanda pe Instagram.

Ulterior, frumosul cuplu din showbiz și-a enumerat şi alte planuri: „Ne dorim să ne mutăm împreună la anul”, a mărturisit artistul.

Apoi, tânăra cântăreață a precizat că își dorește o fetiță cu artistul. „O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei Ghiță, adică fetița noastră”, a spus Cleopatra.

Recent, artistul de 22 de ani a dezvăluit în direct la Antena Stars că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fiica lui Pavel Stratan.

Ulterior acestui moment, şi Cleopatra a spus că are o relație cu Edward, alături de care pregăteşte un proiect muzical.

„Am ținut legătura cu mulți colegi de studio și scenă, dar cel mai mult cu Edward Sanda. Suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, a spus Cleopatra Stratan pentru Bravonet.ro.

La 3 ani, Cleopatra Stratan devenea cunoscută în aproape toată lumea datorită melodiei „Ghiţă”, care a înregistrat un succes colosal în 2006.