Este foarte bine că cei doi miniștri pleacă, dar demiterea celor doi a venit tardiv. Exercițiul de spălare a imaginii publice a doamnei Dăncilă e tardiv. Nu este un demers serios. Eu nu am auzit niciun fel de discuție publică serioasă legată de greșelile pe care unul sau celălalt le-a făcut. Nu cred că miniștrii sunt ai doamnei Dăncilă, ci a României. Mă așteptam să văd un inventar al greșelilor miniștrilor. Demersul are ca element neseriozitatea. Acestor oameni eu le găsesc culpa, dar aș vrea să știu ce le reproșează prim-ministru. Pe doamna Carmen Dan o găsesc responsabilă pentru multe momente tensionate, începând cu 10 august”, a spus fostul președinte al PNL în direct la televiziunea lui Dan Voiculescu.

Intervenția ei a fost „amendată” de Mugur Ciuvică, cel care, pe un ton răstit, a întrebat-o pe Alina Gorghiu ce îi reproșează fostului ministru de Interne.

Principala culpă a ministrului Carmen Dan este secretizarea tuturor documentelor. Când ai sute de oameni răniți, nu pot să faci așa ceva”, a apucat să spună politicianul până a fost întreruptă iar.

Haideți să fim serioși cu sute de oameni. Și, oricum, era o adunare ilegală, au aruncat cu fecale și cu ce au mai aruncat în jandarmi. Pe unii i-au atacat. La un moment dat, jandarmii au decis să curețe piața”, a fost contraatacul lui Ciuvică.

Alina Gorghiu a completat și ea, înainte să fie întreruptă brusc și scoasă din emisie. „Sunt zeci de jandarmi puși sub urmărire penală și da, mă aștept la un rezultat din partea Parchetului. Acest ministru a incitat la reacția supradimensionată a Jandarmeriei. Doi, nu a explicat momentul 10 august public și că nu a pus la dispoziție documentele și le-a secretizat în secunda doi. A urmat etapa Topoloveni, unde niște oameni care protestau pașnic au fost băgați în dubă doar pentru că era domnul Dragnea acolo”, a fost mesajul cu care Gorghiu și-a încheiat intervenția.