Evenimentul Zilei > Actualitate > Circ la marginea Bucureștiului. Opt armăsari sunt puși să se tăvălească precum pisicile
Circ la marginea Bucureștiului. Opt armăsari sunt puși să se tăvălească precum pisicile

Circ la marginea Bucureștiului. Opt armăsari sunt puși să se tăvălească precum pisicile

Din spectacolul unicat nu lipsesc nici lupii, care păzesc prințese cu zâmbetul pe buze

Actori-cascadori, păpușari, bufoni și dresori și-au unit talentele pentru a crea, la marginea Capitalei, o poveste în toată regula. Au ridicat un castel (mă rog, curtea și turnurile) și au pus o tribună mare, acoperită, chiar lângă Colloseum Retail Park din Chitila. Ce-a ieșit? O poveste bună pentru copii, părinți și bunici, despre un împărat verde, o prințesă de măritat, un balaur care și-o caută cu lumânarea și cinci cavaleri, din care trei dau bir cu fugiții.


FOTO: Balaurul va fi ,  evident, învins de cavaleri„Cinci ani, de acum încolo, ne găsiți aici. În fiecare an cu o nouă poveste. Spectacolele vom avea sâmbăta și duminica, de la ora 11.00, iar biletele le puteți cumpăra de la poartă castelului sau de pe BasmeCuCai.ro”, explică Vali Vasilescu „stăpânul” castelului.


FOTO: În lumea basmelor, prințesele se pricep de minune la cascadorii!„Levante” stă cu roatele în sus, iar lupii zâmbesc!

Cavalerii or fi ei viteji, prințesa – frumoasă, bufonii amuzanți până la lacrimi, dar senzația showului sunt caii și, mai ales, lupii! Doar dacă vezi cu ochii tăi poți crede că un armăsar, Levante pe numele său, stă întins pe spate, precum pisicile! Iar lupii, Bref și Bart, după ce-I vezi în arenă rânjind larg, pe toți colții, stau liniștiți la poze.


FOTO: Nici în pauză puștii nu s-ar mișca de pe scaune de frică să nu piardă ceva„Nu te speria de lupi. Au crescut cu băieții mei, în curte. Îi trag de urechi, de coadă, sunt obișnuiți! Contează cum îi crești”, explică, deosebit de liniștit, Valentin Vasilescu.