Evenimentul Zilei > Actualitate > Cioloş, vizită la New York
Cioloş, vizită la New York

Cioloş, vizită la New York

Evenimentul Zilei vă prezintă principalele subiecte ale zilei de marţi, 20 septembrie.

Cioloş, vizită la New York

Premierul Dacian Cioloş efectuează o vizită la New York cu prilejul celei de-a 71-a sesiuni a Adunării Generale a ONU. „Prezența mea la acest eveniment este menită să sublinieze eforturile României de a fi conectată la agenda globală, dincolo de cea europeană, și de a contribui, la rândul ei, la avansarea acesteia în direcția păcii, securității și dezvoltării sustenabile globale” a declarat prim-ministrul Dacian Cioloș înaintea vizitei.


 

PSD semnează un acord cu Institutul Elie Wiesel

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, semnează un Protocol de colaborare încheiat între PSD şi Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel".  Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” (INSHR) este o instituție guvernamentală aflată în subordinea prim-ministrului României și a fost înființat ca rezultat al „Raportului final al Comisiei Internaționale «Elie Wiesel» de Studiere a Holocaustului în România”


Mugur Isărescu la Forbes CEE Forum

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, participă la Forbes CEE Forum, ediţia 2016 (20 – 21 sep.) (9,00, Athenee Palace Hilton, Sala Le Diplomate)