Evenimentul Zilei > Monden > Cine sunt nașii aleși de Simona Halep și Toni Iuruc. Tatăl spiritual este putred de bogat
Cine sunt nașii aleși de Simona Halep și Toni Iuruc. Tatăl spiritual este putred de bogat

Cine sunt nașii aleși de Simona Halep și Toni Iuruc. Tatăl spiritual este putred de bogat

Nașul de cununie al Simonei Halep este un om de afaceri de succes. Tatăl spiritual este prieten din copilărie cu Toni Iuruc și chiar l-a ajutat pe acesta atunci când a cerut-o în căsătorie pe sportivă.

Înainte de cununia civilă de anul trecut au existat mai multe zvonuri cu privire la cine vor fi nașii Simonei Halep și a lui Toni Iuruc. În final, decizia a fost luată de viitorul mire.

Toni Iuruc l-a ales pe Toni Mihale, care este un foarte bun prieten din copilărie. Acesta, alături de partenera sa de viață Cristina, va fi părintele spiritual și la cununia religioasă din toamnă.

Toni Mihale este un om de afaceri de succes și deține, printre altele, un salon de evenimente, dar este și acționar al unui club din stațiunea Mamaia, potrivit replicaonline.ro.

Sursa:fanatik.ro

Prezent la cererea în căsătorie

Toni Iuruc a fost ajutat de bunul său prieten, Toni Mihale, atunci când a cerut-o pe Simona Halep de soție. Totul s-a petrecut în timp ce cuplul se afla în vila din Pipera și se uita la un film.

La un moment dat, Iuruc a îngenuncheat și a întrebat-o pe Simona dacă vrea să-i fie soție. La scurt timp, după ce sportiva a acceptat cererea în căsătorie, a urmat un foc spectaculos de artificii, de care s-a îngrijit Toni Mihale.

Petrecere cu 300 de invitați

Simona Halep și Toni Iuruc au decis, ca la sfârșitul anului 2022, după ce jucătoare de tenis încheie turneele, să facă și cununia religioasă. Nunta se anunță una spectaculoasă, iar locația este de vis.

Cununia religioasă va avea loc pe 13 noiembrie. Eveniment va fi urmat de o petrecere selectă, la care vor participa aproape 300 de invitați. Cu siguranță nu vor lipsi nume grele din lumea sportului și nu numai.

Petrecerea va fi organizată în Cazinoul Sinaia, o locație demnă pentru un eveniment exclusivist, de cinci stele. Construit la începutul secolului trecut, la inițiativa lui Carol I, Cazinoul a fost inaugurat printr-un concert susținut de George Enescu, potrivit fanatik.ro.