Evenimentul Zilei > Politica > CINE sunt candidaţii înscrişi în cursa internă din PNL în Bucureşti
CINE sunt candidaţii înscrişi în cursa internă din PNL în Bucureşti

CINE sunt candidaţii înscrişi în cursa internă din PNL în Bucureşti

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a prezentat azi lista liberalilor înscrişi în cursa internă pentru primăriile de sector din Capitală.

"Am luat act de deschiderea competiţiei interne pentru candidaturile la funcţia de primar de sector. S-au înscris mai mulţi colegi în această competiţie, pe care urmează să-i selectăm în cursul lunii februarie în funcţie de performanţele lor pe teren, soluţiile pe care le au, sondajele care vor exprima încrederea cetăţenilor în aceşti candidaţi şi de o decizie politică în funcţie de strategia pe care o abordează", a declarat Predoiu, după şedinţa Comitetului Executiv al PNL Bucureşti, potrivit Agerpres.

El a arătat că va merge să-i vadă pe cei care doresc să candideze cum se descurcă pe teren.

"Vreau să merg şi eu într-o sală în care are loc o dezbatere cu cetăţenii, să-l vad pe candidat cum discută cu aceştia, cum răspunde la întrebări, ce soluţii are, cum se descurcă în situaţii în care e criticat, în care e întrebat de probleme concrete. Mă uit la ei ca la un primar şi ca un cetăţean care îşi doreşte un anumit tip de primar. Nu este un examen, pur şi simplu, vreau să am o evaluare personală", a afirmat Predoiu.

Potrivit acestuia, la sectorul 1 şi-au exprimat intenţia de a candida Diana Tuşa, Victor Picu, Alexandru Nazare, Florin Alexandru Dumitrescu, la sectorul 2 – Dan Cristian Popescu, Ioana Gela Lăzăroiu, Richard Radu, Adrian Neacşu şi Sorin Rădulescu, la sectorul 3 – Florin Alexe, Sulfina Barbu, Adrian Moraru, Andrei Tudorache, Florin Ştefan Vasile, la sectorul 4 – Marius Rogin, Alexandru Ionescu, Honorius Prigoană şi Răzvan Sava, la sectorul 5 – Ovidiu Raeţchi şi Virgil Bălăceanu, iar la sectorul 6 – Răzvan Mironescu şi Danil Tulugea.