Evenimentul Zilei > Politica > Cine este liderul real al PSD-ului. Chiar Ciolacu a făcut anunțul
Cine este liderul real al PSD-ului. Chiar Ciolacu a făcut anunțul

Cine este liderul real al PSD-ului. Chiar Ciolacu a făcut anunțul

Liderul interimar al PSD are propriul proiect politic pentru congresul din februarie, dar nu știe dacă îl va include și pe Sorin Grindeanu. El a precizat că se așteaptă ca la Congres să fie mai multe echipe, în care s-ar putea regăsi și Grindeanu. Până atunci așteaptă „știri de la domnul Gușă”, a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu are propriul proiect politic la Congresul PSD din februarie, pentru alegerea unei noi conduceri. Liderul PSD a răspuns întrebărilor insistente ale reporterului Realitatea PLUS, Mădălina Mihalache, legate de includerea lui Sorin Grindeanu.

Rolul capital al lui Gușă. El să fie liderul din umbră?

Ciolacu a precizat că se așteaptă ca la Congres să participe mai multe echipe, în care s-ar putea regăsi și Grindeanu. A evitat să răspundă direct dacă Sorin Grindeanu îi va fi contracandidat sau dacă va fi inclus în proiectul său la Congresul din februarie.

„Cum a fost la Dâmbovița, la nivel național cel puțin la un asemenea nivel la Congres, eu cred ca o sa fie cel puțin două-trei moțiuni și echipe. Detaliile tehnice vorbiți-le cu domnul Grindeanu. Eu lucrez la proiectul meu politic. Aștept știrile de la domnul Gușă și pe urmă o să urmez linia”, a spus Marcel Ciolacu.