Evenimentul Zilei > Justitie > Cine este JUDECĂTORUL internat în secret pentru PROBLEME PSIHICE? Detalii incredibile
Cine este JUDECĂTORUL internat în secret pentru PROBLEME PSIHICE? Detalii incredibile

Cine este JUDECĂTORUL internat în secret pentru PROBLEME PSIHICE? Detalii incredibile

Cine este judecătorul internat în secret pentru probleme psihice?

Marți seara, în cadrul emisiunii ”Sinteza zilei” de la Antena 3, Mihai Gâdea a făcut mai multe dezvăluiri despre Caius Lăzărescu, un judecător care ar fi fost internat în secret din cauza unor tulburări psihice.

În acest caz, se pare că există o legătură între Delia Podea – de la Spitalul de Psihiatrie Arad, arestatp la domiciliu pentru acuzații extrem de grave – şi magistratul arădean. 

Judecătorul a fost internat de mai multe ori în secţiile de psihiatrie, din cauza unor episoade maniacale sau pentru abuz de alcool.

La începutul anului, Lăzărescu a fost internat din nou la psihiatrie, după ce a comis două accidente de circulație în mai puțin de 24 de ore, în stare de ebrietate.

În afară de aceste probleme, la adresa judecătorului au fost înregistrate mai multe plângeri făcute chiar de către colegii săi, care acuzau comportamentul violent al celui alături de care pronunţau deciziile.

De menţionat este că în timpul emisiunii, Mihai Gâdea a susţinut că s-au făcut presiuni asupra sa pentru a opri dezvăluirile despre acest subiect. Prezentatorul de la "Sinteza zilei" nu a dorit să spună numele persoanelor care l-ar fi avertizat să nu mai spună informaţii despre judecătorul internat în secret pentru probleme psihice.