El este cunoscut drept unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din zonă, cu legături în PSD. Recent a fost acuzat de fals și uz de fals de un om de afaceri.

De la Parlamentul României Rădulescu încasa în jur de 1 500 de lei pe lună, iar mașina pe care o conducea nu apare în declarația de avere.

Lucian Rădulescu a fost consilier al deputatului PSD de Prahova Laura Moagher și director adjunct al CSM Ploiești și administrator al bazelor sportive din subordinea clubului, respectiv stadionul „Ilie Oană”, Sala Sporturilor Olimpia și Hipodromul din Ploiești.

În funcția de director adjunct al Clubului Sportiv, Prahova, Ploiești, Rădulescu a câștigat, în 2018, 12 714 lei, ceea ce înseamnă că încasa doar 1 059 lei pe lună.

Rădulescu a ocupat mai mute funcții la CSM printre care consilier personal al directorului. El mai deține funcția de președinte al Sportului Snagov (Liga2).

El este şi preşedintele unei organizaţii locale din componenţa PSD Ploieşti, funcție din care a vrut să demisioneze în urma unui scandal mediatizat de GSP, însă PSD nu a acceptat suspendarea sa.

Acesta a mai fost conducător la Petrolul Ploiești, FC Vaslui, Chimia Brazi și Conpet Ploiești.

Rădulescu Lucian nu are terenuri sau mașini pe numele lui, însă deține o casă de 260 mp în Ploiești împreună cu soția sa, potrivit declarației sale de avere, potrivit mainnews.ro .

Te-ar putea interesa și: