Evenimentul Zilei > Monden > Cine este adevăratul fotograf al Casei Regale britanice. Surpriza ducesei de Cambridge
Cine este adevăratul fotograf al Casei Regale britanice. Surpriza ducesei de Cambridge

Cine este adevăratul fotograf al Casei Regale britanice. Surpriza ducesei de Cambridge

Casele regale din întreaga lume au grijă de imaginea lor. De data aceasta la propriu, imaginea caselor regale este promovată de către fotograf profesioniști și acreditați. Dar în Casa Regală Britanică, Kate Midleton și-a luat foarte în serios acest rol. Ducesa de Cambridge a postat duminică un album de portrete.

După cum se știe foarte bine, fiecare casă regală e atentă în exces la imagine. Există fotografi acreditați și profesioniști. De altfel, același lucru e valabil și în cazul președinților și premierilor altor țări.

Ducesa de Cambridge este pasionată de fotografie și de social media

Dar știți cine e, de fapt, fotograful Casei Regale britanice? Kate, ducesă de Cambridge, și-a asumat cu succes acest rol. Și cu mare plăcere. Ea a mai postat pe rețelele sociale fotografii pe care le-a făcut copiilor ei cu Prințul William. Dar acum Kate Midleton s-a întrecut pe sine, relatează retetesivedete , citând presa internațională.

Soția Prințului William, ducesa de Cambridge a lansat duminică un album de portrete. Este vorba de portrete pe care le-a fotografiat în timpul perioadelor de lockdown cauzate de pandemia de COVID-19 din Marea Britanie. Albumul, spune ducesa, va oferi o mărturie de durată a pandemiei, mai precizează sursa citată.

Kate, soţia prinţului William, nepotul reginei Elisabeta a II-a şi al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a pornit proiectul anul trecut. E o colaborare onorabilă cu National Portrait Gallery. Ducesa de Cambridge a invitat oamenii să trimită fotografii surprinse în timpul primului lockdown din Marea Britanie.

Kate – fotograful Casei Regale britanice

Ulterior, un juriu, din care a făcut parte inclusiv Kate, a selectat 100 de portrete dintre cele peste 31.000 de înscrieri. Înainte de a fi prinse într-un album, au fost mai întâi prezentate publicului în format digital şi în cadrul unor expoziţii comunitare.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.