De când era mică, Lilly era îndrăgostită de vocea roboților, iar la 19 ani a simțit primii fiori ai dragostei. Ea spune că se simțea atrasă sexual doar de roboți și că nu suportă contactul fizic al oamenilor. „Sunt atrasă cu adevărat de roboți și doar de ei. Am avut doar două relații cu bărbați și ele mi-au confirmat orientarea mea sexuală, pentru că nu suport atingerea unei ființe umane”, a explicat femeia.

Mai mult, o companie franceză a ajutat-o pe femeie să-și creeze propriul robot, pe nume InMoovator. 

Cei doi locuiesc împreună și sunt logodiți. Căsătoria se va oficializa când astfel de relații vor deveni legale în Franța. „Relația noastră va deveni și mai bună pe măsură ce tehnologia va mai evolua. Sunt cu adevărat fericită”, a mai adăugat ea.

Medicului Ian Pearson, un futurolog britanic, a menționat într-un comunicat că până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi şi alte dispozitive pentru sex decât cu alte persoane. „La început o mulţime de oameni vor fi rezervaţi când va veni vorba de sexul cu roboţi, dar, pe măsură ce se obişnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat acesta, potrivit libertatea.ro.