Cine a fost Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național. Afaceristul a murit la 68 de ani

Cine a fost Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național. Afaceristul a murit la 68 de ani Sursa foto: Liga Profesionista De Fotbal

Lumea fotbalului a mai pierdut un nume important. Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a murit la vârsta de 68 de ani. Anunțul decesului acestuia a fost făcut de Liga Profesionistă de Fotbal.

A murit Liviu Galan

Fostul finanțator al echipei FC Național, a murit, duminică, la vârsta de 68 de ani. Liviu Galan s-a numărat printre investitorii pasionați cu adevărat de fotbalului, însă care au dorit să stea departe de ochii publicului. Cu puține apariții publice, acesta a finanțat  FC Național o perioadă îndelungată.

Doliu

Sursa Foto: Arhiva EVZ

„Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a încetat din viață. Întreaga familie FC Național este alături de cei greu încercați prin această fulgerătoare dispariție. Liga Profesionistă de Fotbal transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!”, a fost mesajul transmis de Liga Profesionistă de Fotbal.

Probleme mari de sănătate

Liviu Galan a rămas o prezență discretă până în momentul în care a trecut la cele veșnice. Fostul finanțator s-a luptat cu diverse probleme de sănătate, însă doar apropiații săi au știut acest detaliu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liviu Galan și-a oferit ajutorul financiar pentru echipa FC Național datorită legăturii apropiate pe care acesta o avea cu  guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR) Mugur Isărescu.

Fotbal, doliu, Liviu Galan

Sursa foto: Arhiva EVZ

Liviu Galan a avut o avere impresionantă

Bibi Galan, așa cum era cunoscut de cei din lumea fotbalului, a fost deținător de dublă cetățenie (română și israeliană).

La capitolul avere, afaceristul putea concura cu Gigi Becali și Cristi Borcea sau alți patroni din fotbal. Acesta a deținut mai multe proprietăți imobiliare în Israel, Germania, SUA,precum și în România. Totodată, milionarul deținea un adevărat parc auto de lux. Pe lângă pasiunea pentru fotbal, Liviu Galan era colecționar de ceasuri rare.

Cu toate că avea o avere substanțială, a preferat să ducă o viață discretă, departe de ochii curioșilor. Discret, fostul finanțator al echipei FC Național deținea și  o vilă impresionantă din Snagov.