Cinci planete retrograde, inclusiv Mercur. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Pe 22 iunie s-au născut George Vancouver, Giuseppe Mazzini, Meryl Streep, Erich Maria Remarque, Kris Kristofferson, H. Rider Haggard, John Dillinger, Sir Julian Sorrell Huxley, Bill Blass, Alexandru Ghika, Rodion Cămătaru, Adrian Năstase.

 În calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii: Grigorie dascălu, Mitropolitul Ţării Româneşti, Eusebie, Zenon, Galaction şi Zina.

Continuă sărbătorile solstiţiului, dar nu se mai ştie cum şi ce.

Este ziua de naștere a lui Adrian Năstase. Să-i spunem La Mulți Ani! Împlinește o vârstă rotundă, 70 de ani. Ce o să scrie enciclopediile, de peste o sută de ani, despre el? Adevărul, că trebuia scos din ringul politic cu orice preț, sau minciunile abjecte, vehiculate de o presă isterică și vândută, la porunca… unora! Ceea ce știți din presă despre Adrian Năstase se aseamănă foarte mult cu cocoșul roșu al COVID-19. Oare, nu ar trebui ca al doilea val să se numească COVID-20?

Ieri, începând de la 08:10, m-am uitat la eclipsă. Printr-un geam de la o mască de sudură, nu știu unde am pus ”ochelarii de eclipsă” din anul 1999. Iarăși, pentru a nu știu câta oară, m-am minunat de precizia calculelor astronomice. Eclipsa a început, a avut maximum și s-a terminat conform cu antecalculele.  De șase mii de ani calculele astronomice sunt de o precizie de mare mirare. De ce oare? O prietenă, Aspida, a spus, foarte înțeleaptă, pentru că sunt importante. O să mai revin De Astrologicae, despre astrologie, am de dat niște răspunsuri la multele întrebări ale domniilor voastre.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE