Evenimentul Zilei > Politica > Cinci persoane REȚINUTE în dosarul EVAZIUNII fiscale cu produse petroliere
Cinci persoane REȚINUTE în dosarul EVAZIUNII fiscale cu produse petroliere

Cinci persoane REȚINUTE în dosarul EVAZIUNII fiscale cu produse petroliere

Cinci persoane au fost reținute în urma perchezițiilor ce au avut loc, miercuri, la 14 adrese din Timișoara și Sibiu în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu peste 34 de milioane de lei în care sunt implicați și protejații lui Blejnar.

În dosar au fost audiate 18 persoane, iar pe numele a cinci dintre acestea au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.
„Audierile s-au terminat azi-noapte (n.r. – în noaptea de miercuri spre joi) târziu, iar în urma acestora cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, în timp ce alte două sunt cercetate sub control judiciar”, a declarat Mircea Andreş.
Printre cei reținuți se numără și Adrian Nicoară, fostul cumnat al Dumitru Domnariu, care este şi partenerul său de afaceri.  De asemenea, a fost reținut şi omul de afaceri Pavel Ghişe care deţine mai multe hoteluri şi benzinării în Sibiu. Fostul consilier județean al PDL Sibiu, Domnariu, nu a fost reținut.
Miercuri dimineața procurorii DIICOT Timișoara împreună cu poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au realizat o serie de percheziții le 14 adrese din Timișoara și Sibiu într-un dosar de evaziune fiscală cu produse petroliere ascunde adevărata provenienţă.
Potrivit DIICOT Timiloara, prejudiciul în acest caz a fost estimat la 34.044.503 de lei.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: