Evenimentul Zilei > Actualitate > Cinci copii au rămas orfani după ce mama lor a fost spulberată pe trecerea de pietoni
Cinci copii au rămas orfani după ce mama lor a fost spulberată pe trecerea de pietoni

Cinci copii au rămas orfani după ce mama lor a fost spulberată pe trecerea de pietoni

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni, în Târgoviște, iar cinci copii au rămas fără mamă în urma acestui eveniment tragic.

Cinci copii au rămas fără mamă, după ce părintele lor a sfârșit tragic în timp ce plecase de la locul de muncă și se îndrepta către casă. Femeia, în vârstă de 33 de ani, a murit, sâmbătă seara, în Târgoviște, în timp ce traversa regulamentar, pe o trecere de pietoni. Cel care nu a acordat prioritate și a omorât pietonul este un tânăr în vârstă de 19 ani. El a fost audiat de oamenii legii și este cercetat în stare de liberate.

Mamă a cinci copii, spulberată pe trecerea de pietoni. Șoferul, fără experiență

Medicii care au ajuns la locul accidentului au încercat să o resusciteze pe femeie, dar nu au avut succes, iar mama celor cinci copii a decedat. Până ca salvarea să ajungă la locul cu pricina, un martor a încercat să-i acorde victimei primul ajutor. Impactul extrem de violent a făcut ca încercările lui, dar și cele ale specialiștilor să nu dea rezultate.

„Când am ajuns la fața locului pacienta era în stop cardio-respirator, cineva de la fața locului îi făcea masaj cardiac”, a declarat Corina Corneanu, medic SAJ Dâmboviţa, conform Știrile Pro TV.

Iubitul femeii a vorbit despre planurile pe care le aveau cei doi. Unchiul șoferului îi ia apărarea

45 de minute a încercat echipajul medical să o resusciteze pe femeia spulberată pe trecerea de pietoni. Femeia care și-a pierdut viața avea un băiat în vârstă de 14 ani și 4 fete. Femeia lucrase o bună perioadă de timp în Italia. Voia să ia copiii acasă, să îi creștem acasă, să nu mai stea prin străini”, a declarat iubitul femeii.

Unchiul șoferului i-a luat apărarea tânărului de 19 ani. „Venea spre casă copilul, dar femeia i-a sărit dintr-o dată în față, pe trecerea de pietoni, dar el a evitat cât a putut, de a intrat în pom. Nu a mai avut ce să mai facă.”

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.