Evenimentul Zilei > Actualitate > Christian Ciocan REVINE în forță. A fost numit DIRECTOR de COMUNICARE. Este o PREMIERĂ | EXCLUSIV EVZ
Christian Ciocan REVINE în forță. A fost numit DIRECTOR de COMUNICARE. Este o PREMIERĂ | EXCLUSIV EVZ

Christian Ciocan REVINE în forță. A fost numit DIRECTOR de COMUNICARE. Este o PREMIERĂ | EXCLUSIV EVZ

Comisarul șef Christian Ciocan, fostul purtător de cuvânt al Poliției Române, a fost desemnat director de comunicare și purtător de cuvânt al SNAP, unul dintre cele mai representative sindicate ale polițiștilor. El devine, astfel, primul ofițer de relații publice al unui sindicat al agenților din Ministerul de Interne.

După o lungă perioadă de timp în care a stat departe de relația cu presa, Christian Ciocan, cel care a fost, ani la rând, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei și, ulterior, al Poliției Române, a revenit în forță. Printr-o decizie a Biroului Executiv Central al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) comisarul șef a devenit primul ofițer care îndeplinește funcția de director de comunicare și este purtător de cuvânt al agenților de poliție. Față de această mutare surprinzătoare, comisarul șef Christian Ciocan a declarat, pentru EVZ:

„Am început munca de poliție ca agent. Agenții de poliție reprezintă, în opinia mea, dar nu numai a mea, baza Poliției și nu talpa Poliției. Sunt membru în Asociația Internațională a Directorilor de Comunicare și în toată activitatea derulată în domeniul relațiilor publice am respectat principiile enunțate prin comunicatul Biroului Executic Central al SNAP, adică respectarea drepturilor omului, garantarea adevărului, în slujba binelui public”.

Noul director de comunicare al SNAP lucrează de 28 de ani în Poliție  și susține că nu a fost niciodată sancționat, iar mutarea de la Poliția Capitalei și de la Poliția Română a fost ca urmare a reorganizării instituției, din motive neimputabile ofițerului.

Conducerea SNAP, sindicatul condus de președintele Iulian Surugiu, a comunicat, oficial, numirea lui Christian Ciocan în funcția de director de comunicare și a nunțat că este noul purtător de cuvânt.

„La data de 21.08.2018 Biroul Executiv Central al S.N.A.P. s-a întrunit la sediul central al sindicatului pentru a discuta și a supune aprobării subiectele aflate pe ordinea de zi.

Urmare a votului în unanimitate al membrilor Biroului Executiv Central domnul comisar-șef de poliție Christian Ciocan a fost desemnat să preia atribuțiile de Director de comunicare și purtător de cuvânt al S.N.A.P.. Începând din acest moment domnul comisar-șef de poliție Christian Ciocan va prezenta punctul de vedere oficial al sindicatului în relația cu mass-media internă și internațională, cu organismele guvernamentale și non-guvernamentale, cu societatea civilă, cu partenerii interni și externi ai S.N.A.P.. De asemenea, domnul comisar-șef de poliție Christian Ciocan va gestiona și comunicarea internă în cadrul sindicatului. Activitatea pe care o va desfășura purtătorul de cuvânt al S.N.A.P. nu este remunerată în niciun fel fiind ”pro bono publico”, aceasta circumscriindu-se respectării drepturilor fundamentale ale omului, garantării adevărului și binelui general.

Informații de background

  • comisar-șef de poliție Christian Ciocan are o experiență de aproape 28 de ani în Poliția Română
  • comisar-șef de poliție Christian Ciocan nu a fost niciodată sancționat, fiind apreciat numai cu calificativul „Foarte bun”
  • comisar-șef de poliție Christian Ciocan este absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Drept și este specializat în mai multe domenii ale muncii de poliție având pregătire internă și internațională în domeniul relațiilor publice.”

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: