Reportajul arată cum femeile respective golesc vechile doze de Budweiser, luate dintr-o cutie de carton, și apoi le pun într-un recipient de plastic pentru a le reumple cu bere.

Imaginile arată apoi cum sunt resigilate respectivele doze, cu ajutorul unei mașini de făcut conserve.

Mai târziu, se văd imagini cu ofițeri de poliție în interiorul depozitului, iar dozele de bere sunt stivuite în fundal.

 

Reportajul nu specifică unde se află depozitul sau dacă a fost arestat sau acuzat cineva pentru fabricarea de produse contrafăcute.

Un angajat al departamentului de relații cu clienții de la filiala Budweiser din China, a declarat pentru cotidianul South China Morning Post  din Hong Kong  că firma are legături strânse cu poliția în acest caz, dar nu este în măsură să facă publice alte detalii.

Potrivit autorităților municipale, fabrica clandestină producea 600.000 de cutii false de Budweiser pe lună, care au fost apoi distribuite în baruri și cluburi de noapte.

China este cea mai mare piață de desfacere a berii din lume, de două ori mai mare decât SUA, care se află pe locul doi, și de opt ori mai mare decât a Japoniei. Dat fiind că reprezintă mai mult de o cincime din piața mondială, China influențează puternic activitatea companiilor multinaționale producătoare de bere din întreaga lume.

Producția de bere din China a totalizat aproximativ 45.06 milioane de kilolitri în 2016, potrivit Biroului Național de Statistică, în scădere cu aproximativ 4,4%, de la cifra raportată în 2015, de aproximativ 47,15 milioane de kilolitri.