Cheltuielile auto lunare, reduse la jumătate cu Kitul GPL dedicat

Cheltuielile auto lunare, reduse la jumătate cu Kitul GPL dedicat

Fie că vorbim despre beneficiile financiare, fie că le luăm în considerare pe cele ecologice sau de siguranţă, instalaţiile auto pe gaz sunt tot mai căutate de şoferii români. Piaţa de kituri dedicate GPL se află pe un trend ascendent în România, în 2013 înregistrând o creătere de 20% .

Domeniul combustibililor alternativi oferă o nouă perspectivă proprietarilor de automobile, pentru că sistemele GPL aduc utilizatorilor economii substanţiale şi un impact redus asupra mediului. Astfel, instalaţiile pe GPL aduc multiple beneficii ecologice, cantitatea de noxe eliberată de maşină fiind mult mai mică.

Pentru ca maşina să funcţioneze în cele mai bune condiţii, este necesar ca instalaţiile de GPL să fie construite în funcţie de caracteristicile fiecărei maşini. Prin crearea de kituri GPL dedicate,  AGR Autogas - companie specializată în producţia şi omologarea instalaţiilor auto pe gaz, precum şi în asigurarea montajului, distribuţiei şi suportului tehnic pentru întreaga reţea naţională de service-uri partenere - realizează o corespondenţă clară între caracteristicile tehnice ale maşinii şi caracteristicile componentelor instalaţiilor auto de gaz.

În acest sens, pentru fiecare model de maşina a fost gândit un kit GPL special, astfel încât fiecărui şofer să îi fie uşor să opteze pentru instalaţiile economice şi ecologice de cea mai bună calitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Preţul unui kit GPL dedicat variază de la 2.300 lei pentru un autoturism obişnuit în 4 cilindri la 8.500 lei pentru autoturisme de lux cu motoare în 6 sau 8 cilindri, fiind o investiţie care se amortizeaza repede”, spune Silviu Raicea, Director Comercial în cadrul AGR Autogas Group.