Chelsea, la un pas de titlu în Anglia

Chelsea, la un pas de titlu în Anglia

Chelsea Londra s-a apropiat de un nou titlu de campioană în Premier League, după succesul obţinut ieri cu scorul de 2-0 în faţa lui Liverpool FC pe arena Anfield Road. Golurile londonezilor au fost marcate de Didier Drogba şi Frank Lampard.

Victoria de ieri îi pastrează pe oamenii lui Carlo Ancelotti la un punct în faţa campioanei în exerciţiu, Manchester United, care s-a impus pe terenul lui Sunderland într-un alt meci din Anglia. Singurul gol de pe Stadium of Light a fost reuşit de portughezul Nani.

Chelsea va câştiga titlul în Anglia daca se impune în faţa modestei Wigan Athletic, duminica viitoare, pe Stamford Bridge. De cealaltă parte, Manchester United, care primeşte vizita lui Stoke, poate deveni campioană doar dacă reuşeşte să câştige meciul de pe Old Trafford, iar Chelsea face un pas greşit.

În urma rezultatului de ieri, Liverpool FC a pierdut toate şansele de calificare în Liga Campionilor, iar viitorul antrenorului iberic Rafael Benitez este încă incert, "cormoranii" părăsind, la mijlocul săptămânii trecute, şi Liga Europa, unde au fost învinşi, în semifinale, de Atletico Madrid.

Ne puteți urmări și pe Google News