Cheloo preferă să stea departe de camerele video, astfel că nu se știu foarte multe detalii despre viața lui de familie. Artistul apare foarte rar în public alături de iubita lui, însă cei doi nu s-au putut feri de ochii presei la ultimul eveniment la care au participat.

Cheloo a divorțat cu mare scandal de fosta lui soție în 2012. Daniela Niculescu intrase în depresie de mai mult timp și avea probleme cu drogurile, fiind la un pas să își distrugă viața din cauza amfetaminei, scrie Playtech.

Juratul de la iUmor și-a refăcut viața alături de o tânără cu care a făcut și un copil, dar preferă să nu apară prea des în public alături de aceasta. Totuși, din când în când, cei doi participă la diferite evenimente. Recent, au fost la Campionatul Național de Rally Raid din Munții Rodnei, în județul Bistrița. Pasionat de motoare și adrenalină, Cheloo a luat startul ca pilot, în timp ce iubita lui, Daniela Moraru, a stat în dreapta și l-a ghidat pe traseul care a avut o lungime de 480 de kilometri.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a declarat Cheloo