Poliţişti, jandarmi, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi militari au intervenit în zona zona Balta Craioviţa, pentru a opri petrecerea și pentru a-i împrăștia pe participanți. În total, peste 60 de persoane care participau, sâmbătă, la o petrece în Craiova au fost amendate de poliţişti pentru nerespectarea ordonanţelor militare.

”În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o adresă din zona Balta Craioviţa, are loc o petrecere la care participă un număr mare de persoane.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi GMbJ Craiova, precum şi militari. Astfel, forţele de ordine au procedat la legitimarea şi sancţionarea persoanelor identificate la locaţia respectivă, fiind totodată dispuse măsuri de dispersare a acestora”, a informat IPJ Dolj, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii au reușit să legitimeze 62 de persoane cărora le-au aplicat un total de 112 sancţiuni contravenţionale în valoare de 131.000 lei, toate pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare. Mai multe persoane care nu locuiau în zona respectivă au primit câte două amenzi, una fiind pentru lipsa declaraţiei pe proprie răspundere necesară în vederea părăsirii justificate a adresei de domiciliu. Restul, s-au ales  doar cu câte o sancţiune.

Sursa foto: Arhivă