CHARLIE HEBDO. Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy, invitat la Elysee pentru prima dată din 2012

CHARLIE HEBDO. Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy, invitat la Elysee pentru prima dată din 2012

Preşedintele francez Francois Hollande a convocat, joi, o reuniune de criză cu membrii guvernului implicaţi în investigarea atentatului de la săptămânalul Charlie Hebdo şi a avut o întâlnire separată şi cu fostul preşedinte Nicolas Sarkozy. Acesta a fost invitat pentru prima dată la sediul preşedinţiei după înfrângerea de la alegerile din 2012.

Cei doi politicieni s-au salutat călduros în faţa ziariştilor prezenţi la intrarea în Palatul Elysee, transmite AFP, citată de Agerpres.

Sarkozy a fost invitat şi de premierul Manuel Valls să participe la manifestaţia ce se va desfăşura duminică, pentru a aduce un omagiu victimelor atacului terorist comis miercuri la sediul publicaţiei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morţi şi 11 răniţi.

TEROAREA continuă în Franţa. Trei noi ATACURI TERORISTE au avut loc în această dimineaţă

Ne puteți urmări și pe Google News

CHARLIE HEBDO. Cum au devenit doi fraţi FRANCEZI MUSULMANI cei mai căutaţi TERORIŞTI DIN LUME. Povestea INCREDIBILĂ a lui Said şi Cherif Kouachi, autorii ATACULUI SÂNGEROS asupra jurnaliștilor francezi | FOTO

CEI MAI VÂNAȚI TERORIȘTI din Europa. DOI dintre autorii ATACULUI sângeros asupra REDACȚIEI Charlie Hebdo sunt ÎNCOLȚIȚI de autorități. Un alt TERORIST s-a predat. VIDEO și GALERIE FOTO