Evenimentul Zilei > International > Cernăuți. Festival al ”vechiturilor cool” organizat, în premieră, de proprietara unei agenții de modele, pe 25 mai
Cernăuți. Festival al ”vechiturilor cool” organizat, în premieră, de proprietara unei agenții de modele, pe 25 mai

Cernăuți. Festival al ”vechiturilor cool” organizat, în premieră, de proprietara unei agenții de modele, pe 25 mai

Pentru ajutorarea copiilor din familii nevoiașe sau cu probleme de sănătate se va organiza, în Cernăuți, un festival al ”vechiturilor cool”, în ziua de 25 mai.

Organizatoarea evenimentului este Lina Simak, proprietara unei agenții de modele din oraș, notează portalul de limba română bucpress.eu. Ea arată că este cea dintâi manifestare de acest fel, însă nici pe departe ultima, ci să fie o tradiție a solidarității între oameni.

Lumea este astfel îndemnată să vină în piața din fața Primăriei, începând chiar din zilele acestea, și să aducă lucrurile de care nu mai au nevoie. Ultima zi de strângere a lucrurilor va fi 25 mai, când va avea loc și festivalul. Lucrurile însă trebuie să fie în stare bună. Și mai ales curate.

„Adu lucruri inutile pentru tine la Piața Centrală, între 9 și 25 mai. Calitatea lucrurilor e de dorit să fie în condiții corespunzătoare pentru utilizare. 

Lucrurile trebuie să fie fără îndoială curate și fără găuri”, e mesajul organizatoarei. 

Evenimentul din 25 mai va fi marcat, spune Lina, de un concert, dar și de ateliere de creație destinate copiilor. 

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: