Evenimentul Zilei > Actualitate > Cercetat pentru că a răspândit coronavirus la 400 de persoane. Riscă 15 ani de închisoare
Cercetat pentru că a răspândit coronavirus la 400 de persoane. Riscă 15 ani de închisoare

Cercetat pentru că a răspândit coronavirus la 400 de persoane. Riscă 15 ani de închisoare

Un argentinian este cercetat pentru o posibilă răspândire de coronaviurs pe un vas la bordul căruia s-au mai aflat 400 de persoane

Luca Singerman (22 de ani), un fost rugbyst la gruparea Buenos Aires Cricket & Rugby Club, este cercetat pentru posibila răspândire de COVID-19 în Argentina. Presa din „Țara Tangoului” informează că Luca a plecat din Spania și s-a aflat pe un vapor, alături de alte 400 de persoane.

Singerman s-a apărat și a spus că a stat în carantină, în Uruguay, timp de 14 zile. El a fost testat de autoritățile argentiniene, iar rezultatele vor veni în curând. Conform legilor din această țară, fostul rugbyst riscă între 3 și 15 ani de închisoare.

„Băiatul meu s-a dus să învețe în Spania, într-un program universitar, însă după ce cursurile au fost suspendate a fost nevoit să revină în Argentina. El și prietenii săi au decis să se oprească mai întâi la casa unui amic, în Montevideo, unde s-au izolat timp de 14 zile”, a spus tatăl lui Luca.